Avgifter till klubben

Den årliga medlemsavgiften till Bergsjö-Hassela Alpina ligger för närvarande på: 200 kr/person eller 500 kr/familj. Du kan också välja att vara stödmedlem och betalar då 100 kr/person.

Medlemsavgiften betalas in till bg: 5297-0639 eller via Swish: 123 405 56 20.

Medlemsförmåner

Vi kan erbjuda en rad fina förmåner till våra medlemmar:

Liftkort

Utöver medlemskapet krävs även giltigt liftkort för anläggningen Hassela Ski resort där vår träning sker. Detta gäller alla över 7 år, även föräldrar som hjälper till i backen under träning. Hassela Ski erbjuder säsongskort för halva priset om det köps innan den 30/11. Alla ungdomar som köper sitt liftkort till det rabatterade priset som erbjuds under hösten får alltså sitt säsongskort helt gratis och kan åka fritt på detta under hela säsongen, inte bara på träning.

SkiStar liftkort

SkiStar erbjuder alla ungdommar mellan 7-17 år att köpa SkiStar ALL säsongskortet som gäller på samtliga SkiStar anläggningar till 40% rabatt.
Vårt pris: 3.525 kr (Ord. pris 5.875 kr) Detta gäller under tiden 23/9 – 6/10.

Vuxna kan boka med early bird rabatten som är 15 %, se under punkt 7 i villkoren.

Länkar och koder finns under “För medlemmar” i menyn.

Klubbläger

Klubben saktionerar avgiften för klubblägret, som vi brukar ha i mitten av december varje år, till våra barn och ungdommar. De senaste åren har vi varit i Harma, Tänndalen.
Mer info om klubblägret finns under “För medlemmar” i menyn.

Startavgifter & Liftkort

Klubben står för alla startavgifter och liftkort för de tävlingar som klubben sanktionerar. Liftkorten får åkaren betala själv och sedan redovisa kvittot till kassören så betalas ersättningen ut.
Listan på de tävlingar klubben sanktionerar finns under “För medlmmar” i menyn.

Samverkansläger med Hälsinglands Alpina

Klubben står för liftkorten till de åkare som väljer att åka på de samverkansläger som anordnas av Hälsinglands Alpina i Vemdalens skidområde varje år. Dessa läger riktar sig till U12, U14 och U16. U12 har 2 samverkansläger och U14/U16 har 4 samverkansläger under försäsongen, oftast veckorna 46-49.

Butiker

Skistarshop

  • 10 % rabatt på hela sortimentet på skistarshop.com
  • 20 % rabatt på utvalda raceprodukter på skistarshop.com, kod finns under “För medlmmar” i menyn.
  • 20 % klubbrabatt på alla SkiStarshop Concept Stores.

Alpin garaget

20 % Rabatt hos Alpingaraget på “race”, 15% på POC, kod finns under “För medlmmar” i menyn.

Per Johansson, Berge

20 % rabatt på valla och vallatillbehör

Ideellt arbete och aktiviteter

För att kunna hålla medlemsavgiften så pass låg så gör vi även en del aktiviteter varje år där medlemmar och föräldrar bidrar med arbetskraft. Tex anordnar vi en årlig FIS-tävling som inbringar mycket pengar, vi har ett mat-tält på Bergsjödagen, vi anordnar Råsjöstafetten, säljer lotter till det årliga Hantverkslotteriet mm. Dessa aktiviteter är obligatoriska för alla aktiva medlemmar och är en förutsättning för att kunna ta del av förmånerna ovan.